Magunkról

A SysArtist Informatikai Tanácsadó Kft-t 2007-ben alapították senior tanácsadók azzal a céllal, hogy kiemelkedően magas színvonalú komplex szolgáltatást nyújtson SAP tanácsadási területen, elsősorban az SAP R/3 IS-U, IS-T modulokat számlázási, folyószámlavezetési és más funkciókra felhasználó megrendelőknek, melyek jellemzően gáz- áram- távhő- és vízszolgáltató, valamint telekom vállalatok, illetve az ezeken a területeken tevékenykedő tanácsadó cégek.

Az alapító tagok mindegyike több mint 15 éves SAP illetve 10 év feletti IS-U projekt-tapasztalattal rendelkezik, és sok sikeres teljes IS-U bevezetésben bizonyított különböző kulcspozíciókban. Mindannyian aktívan végeznek projektmunkát is, így személyesen is biztosítják az elvégzett munka magas szakmai minőségét.

A közmű ágazatban végzett rendszerintegráción túl vezetői tanácsadással is hozzájárulunk ügyfeleink sikerességéhez. A cég SAP bevezetési szolgáltatásokat nyújt banki, telekom és gyógyszeripari területeken is, továbbá jelentős logisztikai szakértelemmel is rendelkezik.

A SysArtist szakmai műhelyként jött létre. Nagy hangsúlyt fektet a munkatársak szakmai fejlődésének elősegítésére, és kiemelten fontosnak tartja a csapatmunka lehetőségeinek teljeskörű kihasználását. A cég munkatársai kizárólag olyan senior tanácsadók, akik legalább 8 éves sikeres SAP tanácsadói/fejlesztői múltat tudnak felmutatni, és a legtöbben több éves IS-U tapasztalattal is rendelkeznek. Ez a háttér garantálja azt, hogy megrendelőink igényeit azok teljes megelégedettségével szolgáljuk ki.

Partnerek

Gyurgyik Péter

Diplomáit 1998-ban a Veszprémi (Pannon) Egyetem Mérnöki karán, 2001-ben a Budapesti Műszaki Egyetem és a State University of New York at Buffalo egyetemek közös Master of Business Administration képzésén, valamint 2006-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetem jogi szakokleveles mérnök képzésén szerezte.
Szakmai karrierjét 1998-ban a Digital/Compaq/HP-nél SAP tanácsadóként indította. Szakterületei kezdetben a Közmű (IS-U), a Karbantartás (PM) és a Workflow (WF) modulok voltak. Tanácsadóként még az IS-U modul hivatalos piacra kerülése előtt dolgozott annak magyarországi lokalizációján. Ezt követően több nagy hazai közműszolgáltatónál vett részt különböző területen (készülék- és workmenedzsment, elszámolás-számlázás-nyomtatás, ügyfélszolgálat, energia adat menedzsment, adatcsere) és szerepekben teljes IS-U bevezetési projektekben (pl. FŐGÁZ, DRV, Fővárosi Vízművek, ÉGÁZ-DÉGÁZ), valamint jelentősebb rendszerfejlesztési/átalakítási és support feladatokban (pl. DÉMÁSZ, TIGÁZ, FŐGÁZ, ÉGÁZ-DÉGÁZ/GDF Suez).
A SysArtist 2007-es indulása óta account felelősi és szakmai sales tevékenységén túl szakmai vezetőként és senior tanácsadóként folyamatosan személyesen is részt vesz a napi projektmunkában.

Salánki Tamás

A Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán szerzett diplomát 1994-ben.
Ezt követően a Metro áruházak budaörsi központjában kezdett dolgozni, a Beszerzés IT folyamatainak támogatásáért felelt. SAP szakértői karrierje 1996-ban a Plaut Magyarországnál alkalmazottként indult, 1997 és 2001 között független SAP tanácsadó és fejlesztő, 2001 és 2008 között az SAP Magyarország alvállalkozója volt, 2008-tól a SysArtist színeiben dolgozik. Magyarországon és 9 más európai országban szerzett tapasztalatot eleinte SAP core modul-bevezetéseken. 2002 óta közmű területen dolgozik SAP IS-U szakmai vezetőként, vezető tanácsadóként, oktatóként és fejlesztőként áram- gáz- és vízszolgáltató ügyfeleknek.
A SysArtist megalakulása óta az üzletfejlesztési tevékenységért felel, illetve projektmunkát is végez.

Toronyi László

A Budapesti Műszaki Egyetemen és a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem posztgraduális képzésén szerezte diplomáit.
Első munkahelye 1994-ben az OMFB volt, majd 1995-ben a GE-hez csatlakozott, ahol a GE Lighting Tungsram Gépdivízió munkatársaként a termelésirányítási területért felelt, mint SAP R/3 PP, PS modulgazda. Az akkori tapasztalatok nagy segítséget jelentenek azóta is, mivel ügyfél oldali szemszögből látott pl. bevezetési projekteket, upgrade-et. Érdeklődése a tanácsadás felé fordult, ezért 1998-ban a Digital/Compaq/HP-hez szerződött, ahol különböző nagyvállalati projektekben szerzett tanácsadói tapasztalatot. Szakterülete az IS-U bevezetések során a leolvasás, elszámolás, számlázási terület megtervezése, bevezetése volt. Részt vett 2001-ben az SAP IS-U modul első magyarországi indulásában (FŐGÁZ). A későbbiekben további jelentős IS-U bevezetésekben vett részt (pl. DRV, Fővárosi Vízművek, ÉGÁZ-DÉGÁZ), valamint számos fejlesztési/átalakítási projektben (TIGÁZ, FŐGÁZ, stb.) működött közre.
Az alapítás óta részt vesz a SysArtist tevékenységében, 2010-ben a cég tulajdonosi/partneri körébe is belépett, az account felelősi feladatok mellett tevékenyen részt vesz az egyes projektekben is.

Udvaros-Danhauser Rita

Diplomáit a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, az ELTE Jogi Továbbképző Intézet posztgraduális képzésén, valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a State University of New York at Buffalo egyetemek közös Master of Business Administration képzésén szerezte. 2002-ben CMC (Certified Management Consultant) minősítést szerzett.
Pályafutását 1996-ban a Digital/Compaq/HP-nél kezdte, ahol számos nagyvállalati projektben szerzett folyamatszervezőként, majd IT implementációs projektek szakmai vezetőjeként tanácsadói tapasztalatot. Szakterülete a közmű iparágon belül a számlázási és ügyfélszolgálati rendszerek megtervezése, bevezetése volt. 1998-ban az SAP IS-U modul első honosítási projektjének szakmai vezetője, majd ezt követően IS-U termék menedzseri pozíciót töltött be. Számos IS-U bevezetési (pl. FŐGÁZ, DRV, Fővárosi Vízművek, ÉGÁZ-DÉGÁZ) és fejlesztési/átalakítási (TIGÁZ, FŐGÁZ, stb.) projekt szakmai vezetője volt. Vezető üzleti tanácsadóként részt vett a Magyar Gázipari Egyesület által támogatott földgázpiaci adatcsere modell kialakítási projektben.
A SysArtist 2007-es alapítása óta a cég szolgáltatási tevékenységéért felel, illetve szakmai/integrációs projekt vezetőként, vezető üzleti tanácsadóként projektmunkát is végez.